OPGELET! De laatste Internet Explorer versies blokkeren het (bijna altijd onschuldige) Javascript, waardoor u een groot deel van onze pagina's niet kan zien (in het bijzonder vervalt alle "muis-over" informatie waar wij erg veel gebruik van maken).
U kan dit makkelijk oplossen door bovenaan dit kadertje te klikken en te kiezen voor "geblokkeerde inhoud toestaan" of door onze site toe te voegen aan uw "vertrouwde websites".

 

Bullet schuldsaldoverzekering: my formula for success is to be found in three words: work, work, work (Sylvio Berlusconi) Schuldsaldoverzekering

TEKEN IN!

De schuldsaldoverzekering voorziet erin dat bij een gebeurlijk overlijden, de partner of de nabestaanden de nog uitstaande schuld niet (volledig) verder dienen af te betalen.
Deze schuldsaldoverzekering is dus bijzonder nuttig! Tevens is de premie fiscaal aftrekbaar zodat u er aanzienlijke fiscale voordelen kan op genieten.

  • DefA Finance zoekt de voordeligste verzekeringsmaatschappijen voor u op: onze tarieven schuldsaldoverzekering zijn tot 50% goedkoper dan de tarieven van andere marktspelers! DefA Finance levert dan ook sedert 2001 exclusieve tariefvoordelen aan de leden van Test-Aankoop.

warning50% goedkoper ???...

..., inderdaad! Waar consumenten veel prijsbewuster hebben leren denken voor leningtarieven, geldt dat niet voor de verzekeringstarieven. Dikwijls staat men niet stil bij de schuldsaldoverzekering. De techniciteit van de verzekering maakt de markt ook niet doorzichtig. Al te vaak wordt de lage winstgevendheid van een woonlening gecompenseerd door fors uit te halen met het verzekeringstarief!

DefA Finance doet hier niet aan mee; wel integendeel: vanuit haar onafhankelijkheid plaatst zij uw specifiek risico (roker, niet-roker) bij de op dat segment voordeligste verzekeringsmaatschappij.
Als u weet dat het bij schuldsaldoverzekeringen gaat over premies van honderden euro's over vele jaren, dan is het duidelijk dat u via DefA Finance vele honderden euro's over vele jaren bespaart!

Vraag dus zeker een volledig vrijblijvende offerte voor uw schuldsaldoverzekering aan.

warningEn mijn bank ?

Ook personen die hun krediet niet via DefA Finance afsluiten, maar via hun bank, kunnen bij ons terecht voor de schuldsaldoverzekering.
De meeste banken stellen het afsluiten van een schuldsaldoverzekering verplicht, wat ook is toegelaten. Evenwel mogen zij u niet verbieden uw schuldsaldoverzekering via ons af te sluiten. Wij zorgen ook steeds voor de vereiste attesten en bijvoegsels.
Ook constructies waarbij wij enkel 50% van het bedrag verzekeren (en de bank de andere 50%), of waarbij enkel de ene partner via ons verzekerd wordt en niet de andere, zijn altijd mogelijk.
Vraag dus zeker een offerte schuldsaldoverzekering aan en ontvang gratis niet enkel de goedkoopste, maar daarnaast ook een fiscaal geoptimaliseerde berekening !
VRAAG AAN!


Home

Copyright © 1999 - DefA Finance - All rights reserved.